Frederiksborg Mensendieck © 2011

 

 

Undervisningsadresse:


 

  Helsingørsgade 54 C, 1.

  3400  Hillerød

 

  Tlf.: 25340901 

 

 

 

Salg af  DVD,  Rollo massagerulle eller Aloe Vera produkter- kontakt mig via telefon 25340901 eller mail anne.nejst@gmail.com

 

 

 

 

DVD med eksempler på Mensendieck-øvelser:

 

Øvelser for begyndere og øvede.

 

DVDén er inddelt således, at du har mulighed for at afspille øvelserne i én køre, eller du kan vælge at afspille de 9 afsnit enkeltvis, der består af i alt 60 øvelser.


 

 

Link til dvdén

 

 

 

 

 

 

 

 

Rollo - et effektivt  massageredskab.

Rollo er en videreudvikling af et gammelt, men stadig anvendt kinesisk princip, hvor bolde anvendes til massage af kroppen.

 

Massagerullen kan bruges af alle - hurtig og effektiv afspænding af bl.a. rygmusklerne. - Pris: kr. 300,00 + forsendelse.

 

 

 

Salg af Aloe Vera produkter

 

Aloe Veras egenskaber kort ridset op:

- får slimhinden i maven/tarmslimhinden til at fungere optimalt, bevarer balancen mellem gode og dårlige bakterier i maven, øger optagelsen af vitaminer og antioxidanter samt normaliserer pH-værdien og modvirker et for surt miljø.

-Indeholder 75 vitaminer og mineraler. Er økologisk dyrket.

 

Derudover mener jeg, at kundetilfredshedsgarantien siger meget om firmaet og produkterne.

Forever har en tilfredshedsgaranti på indtil 90 dage, dvs, er man af en eller anden grund ikke tilfreds med sit produkt, leverer man produktet eller hvis brugt emballage SAMT kvittering for købet tilbage til forhandleren, og man får sine penge retur. Det må man sige er en tilfredshedsgaranti, der vil noget, og det siger for mig igen noget om kvalitet. Det er nok umuligt at gå ned i en helsekost eller anden forretning, og kunne få sine penge tilbage hele 90 dage efter køb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rollo Massagerulle

 

 

 

 

 

 

Aloe Vera