Udtalelser


Undervisningsadresse:


Slotsgade 65 C,  2.th.

3400  Hillerød


Tlf.: 25340901

Frederiksborg Mensendieck © 2011

Udtalelser fra nogle af mine elever:


Slut med smertestillende medicin


Jeg har gået til Mensendieck hos Anne det seneste år. Og sikken en forvandling min krop har gennemgået! Inden jeg startede hos Anne spiste jeg max dosis smertestillende medicin hver dag og kunne alligevel ikke være nogle steder for smerter.


I dag, efter hundredvis af øvelser, spiser jeg næsten aldrig smertestillende og har det rigtig godt. De første par gange var det lidt grænseoverskridende at stå i undertøj foran et fremmed menneske, men efterhånden virkede det helt naturligt.


Mensendieck er ikke et quick fix! For at det virker skal der laves lektier, ændres holdning og vaner. Men det er det hele værd og jeg kan derfor kun anbefale Anne på det allervarmeste.


 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------


Rank, lang og let...


Mensendieck-øvelser synes så enkle, at kroppen nok lige skal lære at genkende både den umiddelbare og blivende effekt. Jeg har gået hos Anne Nejst en halv time om ugen i halvandet år og vil meget nødigt undvære Mensendieck-bevidstheden som mit udgangspunkt for bevægelse i hverdagen.


Jeg troede, at jeg skulle leve med en kontor-holdning og nok aldrig rigtig ville kunne genoptræne mave og korset efter en operation, men det har Anne roligt og stædigt arbejdet på. Hovedet bliver også sat på plads, så det ikke ankommer 30 centimeter før resten af kroppen. Ofte møder jeg hos Anne som en slatten mor til to mindre børn, men jeg går derfra som en, der har været på et rekreationsophold – rank, lang og let.-----------------------------------------------------------------------------------------------------


Det blev et vendepunkt.


For lidt over et år siden startede jeg på mensendieck gymnastik hos Anne Nejst.

Forud var gået nogle år med konstante rygsmerter, piller hver dag og alt for mange aflysninger på grund af dårlig ryg.

Jeg havde prøvet mange ting men lige lidt hjalp det. Mensendieck skulle også prøves.

Det blev et vendepunkt.


Meget  hurtigt fik min ryg det bedre. Hos Anne lærte jeg at behandle min krop ordentligt så ikke alene ryggen men hele kroppen fik det bedre. Fra at være et forsøg er mensendieck blevet en permanent del af min hverdag.


Jeg kan  slet ikke undvære det og jeg kan varmt anbefale at prøve mensendieck hos Anne Nejst.


------------------------------------------------------------------------------------------------------


Vil du have det godt med din krop?


Så kan vi anbefale Mensendieck Gymnastik.

Jeg har gået til Mensendieck i over 20 år, og min mand i over 10.  Hvis man har prøvet det, forstår man,  hvad der får os til at fortsætte i så mange år.


Mensendieck øvelser er gode til både at forebygge og til at rette op på rygproblemer.

De sidste 4 år er vi blevet undervist hos Anne, vi møder op en halv time om ugen og  nyder det. Når vi går derfra er hele vores krop blevet gennemarbejdet og vores holdning er blevet korrigeret. Alle vores muskler (specielt de muskler i ryggen vi ikke vidste vi havde) har vi fået strakt igennem.


Vi bliver blidt korrigeret, hvis vi kommer i uhensigtsmæssig yderstillinger, og  Anne varierer undervisningen, så det er hver gang spændende for os at gøre øvelserne. Vores krop belønner os med et velvære, når vi går fra undervisningen.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Mensendick hos Anne Nejst


Jeg var så heldig at vinde 1⁄2 times mensendick. Jeg havde hørt lidt om mensendick, men aldrig prøvet det.


Som behandler sidder jeg en del ned og kunne godt få ondt i ryggen sidst på dagen.

Allerede efter 1. gang hos Anne Nejst var jeg blevet meget mere opmærksom på min holdning når jeg sad og behandlede, og efter 2-3 gange kunne  jeg mærke jeg var mere rank når jeg gik.


Anne er rigtig god til at instruere øvelserne og meget opmærksom på om jeg står rigtigt og laver dem rigtigt. Der er en god variation i øvelserne, og altid med fokus på det jeg har brug for at få styrket.


Jeg har færre smerter i ryggen og sidder bedre. Jeg har også fået en større opmærksomhed på min holdning.


Jeg kan varmt anbefale mensendick hos Anne Nejst.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kære Anne Nejst.


Jeg skriver til dig, fordi jeg har et ønske om, at mange flere mennesker kommer til at opleve det fysiske og psykiske velvære, som mensendieck gymnastik giver mig. Jeg håber, at du har adgang til en eller anden form for mangfoldiggørelse.


Det at få trukket vejret roligt, dybt og kontrolleret giver mig ro i hovedet og i kroppen. At gå til mensendieck gymnastik er ugens oase for krop og sjæl. Der ud over er jeg så heldig at gå hos Anne Nejst, der via sin empati og faglighed, formår at være deltagende i netop mine problemer, uden på noget tidspunkt at blive privat, men som via sin sobre undervisning får givet mig en vifte af muligheder for forandringer/forbedringer.


Det mest fantastiske er at Anne Nejst formår at ”fylde på” i lige netop det tempo jeg kan kapere den pågældende dag og det ganske uden ord.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------

-  "Jeg har for længst fået styr på smerterne, men jeg bliver ved med at komme hos Anne, fordi det hjælper mig til at holde fokus på min holdning, og fordi jeg får en dybere forståelse af, hvordan skelet og muskler arbejder sammen."

• Man bliver afhængig!

• Et frikvarter i en travl hverdag

• Personligt velvære

• Forebyggelse for ikke at synke sammen

• Glad for at mærke, at man stadig kan vokse et par cm.

• Jeg skal ændre på bilens bakspejl hver gang, jeg har været til Mensendieck

• Helhedsløsning i rolige omgivelser